ŠÉFKUCHAŘ
Toshiharu Miyazaki se narodil v Yamaguchi na západním cípu ostrova Honshu. Odjakživa ho bavilo vaření. Své umění piloval v hotelové kuchyni a později jako kuchař japonského konzulátu v Kanadě, na Madagascaru a v Jordánsku. V letech 2003 - 2005 vařil pro japonskou ambasádu v Praze. Celou dobu však snil o vlastním podniku. Ztělesněním toho snu je japonská restaurace MASH HANA, kterou otevřel se svou manželkou Megumi v roce 2007.
MASH HANA
„Název naší japonské restaurace odráží filozofii, za kterou si stojíme. Vaříme pravou japonskou kuchyni, na které jsme vyrostli. Lahodné sushi připravujeme pouze z kvalitních čerstvých surovin. Atmosféru země vycházejícího slunce podtrhuje stylový interiér navržený v japonském neformálním stylu. K tomu si přidejte ochotný přátelský personál, díky němuž se budete cítit jako součást rodiny. Stavte se u nás a objevte kousek pravého Japonska uprostřed Prahy.“